Hoe werkt het 100 dagen proefslapen op een Emma matras?

De proeftijd op een Emma matras

Veel mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan online shopping. Hier zijn er veel voordelen maar ook nadelen aan verbonden. Tot de nadelen behoort het niet kunnen zien of voelen van het product op het moment van aankoop. Online matrasverkopers zoals Emma matras hebben hier iets voor bedacht.

Je krijgt namelijk 100 dagen de tijd om je matras te testen – vanuit thuis, zonder opdringerige verkopers en vervelende verkooppraatjes. Je kunt het matras 100 dagen proefslapen met niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je dus nooit spijt krijgen van je aankoop – als het niet bevalt dan retourneer je het product gewoon! Maar hoe gaat dat precies te werk?

Emma's 100 nachten proeftijd regeling

Bij Emma zijn er een aantal verkoopgaranties, de 100 nachten proeftijd regelen is er een van. Als je niet tevreden bent met je aankoop, heb je 100 dagen om dit bij Emma door te geven. In dit geval, zal Emma je matras kosteloos ophalen en ontvang je je geld terug.

De 100 dagen proeftijd gaat altijd in op de dag van levering. Vanaf de dag dat je het Emma matras ontvangt, kun je deze 100 dagen risicovrij testen. Dat geldt overigens ook voor alle slaapproducten van Emma.

Dit geeft je de mogelijkheid om honderden euro te besparen op een miskoop. Emma heeft naar eigen zeggen meer dan 200.000 matrassen verkocht in Europa – er zijn er amper tienduizenden teruggekeerd. Het is een van de laagste retour percentage in de matrassen industrie. Dat bevestigt dat Emma geschikt is voor de gemiddelde slaper.

100 dagen proefslapen

Hoe de proeftijd werkt in 4 stappen

1

Gratis thuisbezorging

Emma wordt zonder extra kosten snel bij je thuisbezorgd in een doos. Het komt rechtstreeks vanaf de Duitse fabriek, dus je bent de eerste die er op slapen mag: Emma verkoopt nooit tweedehandse matrassen door.

2

100 nachten testen

De doos gooi je als eerste weg, en dan kan het uitproberen beginnen. Slaap er op alsof het je eigen matras is. Je hebt 100 nachten om je keuze te maken. Slaap er zeker 3/4 weken op voordat je je keuze maakt. Je hebt namelijk even de tijd nodig om te wennen aan het matras.

3

Gratis retourneren

Het gebeurt zelden (minder dan 6% van de matrassen worden geretourneerd), maar ze doen er in ieder geval nooit moeilijk over. Geen kleine lettertjes, als je niet tevreden bent halen ze jouw matras gratis bij je op. Neem contact op met de klantenservice van Emma matras: 020-8081173 of service@emma-matras.nl.

4

Jouw geld terug

Je krijgt het gehele aankoopbedrag terug wanneer het matras opgehaald is. Zo kun je weer verder op zoek gaan naar het juiste matras.

Wat doet Emma met matrassen die retour komen?

Matrassen die retour komen worden geschonken aan een goed doel. De matrassen die te vies zijn worden gerecycled. Meer informatie over met retour matrassen vind je op deze pagina. Ga naar de website van Emma en gebruik de 100 dagen proefslapen om het matras uit te testen.

Maximale duurzaamheid

Emma is een ‘one-fits-all’ matras, wat betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper. Natuurlijk is ieder mens uniek, met persoonlijke voorkeuren en behoeften. Daarom kan Emma niet iedere slaper 100% tevreden stellen. Dit is de reden waarom de voorgestelde proefperiode van 100 dagen bestaat. Het is geheel risicoloos, zelfs de levering en het retourneren zijn gratis. Naast de 100 dagen proeftijd op het matras heb je ook de mogelijkheid om de kussens en alle andere slaap-producten te testen.

Het Emma matras is een ultra-comfortabele matras, scherp geprijsd, die minstens 10 jaar goed blijft. Als het matras binnen 10 jaar vervormt, dan kun je beroep doen op de garantie. Bovendien zorgt Emma niet alleen voor hoogwaardige matrassen, het biedt ook een premium klantenservice die altijd klaar staat om je te helpen.

Wil je er meer over te weten komen, lees dan onze review van het Emma matras.

emma matras svg
NU -40% KORTING 🏷

Betaal de laagste prijs voor een Emma matras

Kopieer de code en ga naar de officiële website van Emma om de korting te claimen

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
Email

3 reacties

  1. Ik zou wel wat transparanter inzicht willen krijgen in de goede doelen die de geretourneerde matrassen ontvangen. Vind het nu een te vaag antwoord.

    1. Beste Jeanet, bedankt voor je vraag. We hebben het voor je nagevraagd bij Emma. Ze krijgen af en toe een matras retour, dat is geen enkel probleem. De retour gestuurde matrassen worden gedoneerd, gerecycled of gereinigd en onder een B-merk opnieuw verkocht. In dat kader werken zij bijvoorbeeld samen met Felix matras (review hiervan komt binnenkort!). Als je een Emma matras bestelt, weet je dus zeker dat jouw matras helemaal nieuw is. Momenteel gaan de retourmatrassen die naar een goed doel gaan, naar een goed doel in Frankrijk. Waar precies werd helaas niet gespecificeerd. Hopelijk hebben we je vraag hiermee beantwoord. Groeten, Bestematras.info team.

  2. Wanneer krijg hebben geld terug? Ik wacht al langer dan 14 werkdagen.

    Er was trouwens ook niemand die het matras kwam halen hoor – kreeg gewoon een retour label en instructie hoe ik het terug kon sturen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Was dit artikel behulpzaam?
4.2/5 - (11 stemmen)