Over ons

Welkom bij Bestematras.info. We weten vast niet alles over matrassen. Maar we weten wel heel veel. Welk soort matras je nodig hebt, bijvoorbeeld. Of wat je moet doen als je matras ineens doorzakt. Het is onze taak om je goed te informeren en jou te helpen om de beste keuze te maken.

Hulp bij de zoektocht

Het aanbod aan matrassen is zo groot dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. En er komen ieder jaar nieuwe matrassen bij. Hierdoor kan het kopen van een nieuw matras ingewikkeld zijn.

Vanuit deze gedachte hebben we BesteMatras.info in het leven geroepen. Een plek waar je alles kunt vinden over matrassen.

hulp bij zoektocht matras
over ons - beste matrassen

De beste matrassen

Wat is het beste matras voor jou? Dat kunnen we niet zo een, twee, drie zeggen.

Ieder mens is uniek, en ieder lichaam dus ook. Slaap je op je rug, op je buik of op je zij? Slaap je alleen of samen? Hoe groot ben je? En aan welk budget moeten we denken? Dit zijn allemaal factoren die beïnvloeden je uiteindelijke keuze.

 

We zijn er om te helpen met antwoorden op alle vragen die je hebt.

De beste tips

Maar ook als je net een matras hebt besteld, of als je er allang eentje hebt, zijn we er om te helpen. Bestematras.info staat vol met goede tips voor de beste nachtrust.

 

Heb je zelf goede tips die je wilt delen, of suggesties hoe we de website kunnen verbeteren? Laat het aan ons weten. 

over ons - beste tips

De redactie

We zijn een team van enthousiaste slaapliefhebbers die een passie hebben voor alles wat te maken heeft met slapen. We hebben ervaring met online shoppen en producten vergelijken. We brengen veel tijd door om onderzoek te doen, en delen graag onze kennis met jullie, onze bezoekers.

Wil je een blog of artikel plaatsen op de website? Wil je een product door ons laten testen of een samenwerking aangaan? Of heb je simpelweg een vraag of opmerking?

Neem contact met ons op via de contactpagina.

Ieder mens is uniek!

Gebruik deze website als startpunt, maar doe vooral ook zelf onderzoek naar welke producten het beste bij jou past.

Houd er rekening mee dat de informatie op deze website alleen een startpunt is om je te helpen de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een matras. We raden aan je aan om zelf goed onderzoek te doen, zodat je producten koopt die het meest aansluiten bij jouw eigen behoeften.

Wij zijn geen artsen of wetenschappers!

Niets op deze website is bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan jouw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener indien je vragen hebt over een medische aandoening. De inhoud van deze website is alleen voor algemene informatieve doeleinden bedoeld.