One-size-fits all matrassen

Is een one-size-fits-all matras echt een ding?

Wat is een one-size-fits all matras?

Universele comfortabele matrassen zijn gemaakt om aan de behoeften van de meeste mensen te voldoen. De meeste mensen geven deze matrassen 5 tot 7 van de 10 voor stevigheid (waarbij een 10 het meest stevige matras is). Dit bereik is van cruciaal belang omdat 80% van de mensen de voorkeur geeft aan een matras met een gemiddeld gevoel in het bereik van 5 tot 7. Met dit in gedachten zou het gepast zijn om aan te nemen dat 6 op de 10 de maatstaf is waar de meerderheid van de mensen voor zou kiezen.

One Size Doesn't Fit All

Sommigen beweren dat er niet zoiets bestaat en als een one-size-fits all-benadering, en dat het in dit opzicht bijzonder ongepast is. Dit is misschien wel waar, maar de grote meerderheid van de mensen geeft echt de voorkeur aan een medium-zacht of medium-stevig matras.

Het is meer dan alleen maar de stevigheid van een matras

Universeel comfort is echter meer dan alleen de hardheid van het matras. Een universeel matras reageert op je lichaam op een manier die comfortabel aanvoelt op wat voor manier je dan ook op het matras ligt. Deze matrassen hebben meestal verschillende schuimlagen die de variaties in gewicht en lichaamstype beter aankunnen en een consistente stevigheid en het juiste comfort bieden aan verschillende typen mensen.

One size fits all merken

Het Emma matras

Emma is een geweldig voorbeeld van een universeel comfortabel matras. Een Emma matras scoort een 6-6,5 uit 10 op de schaal van stevigheid (waarbij 10 de score is voor de meeste stevigheid). De schuimlagen zijn ontworpen om een evenwichtig gevoel voor iedereen die er op slaapt te creëren. Simba werkt bijvoorbeeld uitstekend voor koppels bij wie de lichaamstypes suggereren dat ze op twee verschillende matrassen moeten slapen. Emma werkt ook geweldig om de kloof tussen lichte en zware slapers te overbruggen, waardoor een consistent gevoel en goede slaap ontstaat ongeacht jouw lichaamstype.

→ Meer weten over het Emma matras.

Emma One-size-fits-all

De toplaag die bestaat uit Airgocell®-schuim van Emma is wat het matras zo speciaal maakt. Dit gel-alternatieve schuim omhelst lichtere mensen die niet vreselijk diep in het matras wegzakken, terwijl het ook een grotere weerstand creëert voor wat zwaardere mensen die meer druk uitoefenen op de matras. Het eindresultaat is een uitgebalanceerd matras die comfortabel en universeel aanvoelt waar de meeste mensen van zullen genieten.

Wat is het beste one-size-fits-all matras?

We raden jou ten zeerste aan om eerst het matras te controleren en ervoor te zorgen dat het stevig en betrouwbaar is. De stevigheid is ongetwijfeld een belangrijke eigenschap, maar er zijn nog andere belangrijke overwegingen waarmee je rekening moet houden. Hoewel mensen de stevigheid van een matras onmiddellijk met ondersteuning verbinden, zijn er verschillende soorten matrassen. Degenen met materialen van een lagere kwaliteit kunnen bijvoorbeeld stevig aanvoelen maar toch niet de juiste ondersteuning bieden. Dat is absoluut iets waar je rekening mee moet houden wanneer je besluit om een one-size-fits-all matras aan te schaffen.

Beste traagschuim

Emma O2 Matras

NU -40% KORTING 🏷

Beste Pocketvering

Emma Hybrid matras

NU -50% KORTING 🏷

Hoogste kwaliteit

M line Xtra Fit matras

TOT 50% KORTING
Gerelateerde onderwerpen

Vind de beste universele matrassen:

Andere soorten matrassen

Ontdek de andere soorten matrassen.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Was dit artikel behulpzaam?
4/5 - (4 stemmen)