Nieuwe Emma matras webshop en nieuwe tv campagne

Gloednieuwe webshop en marketing campagne

Heb jij ‘m al gezien, de gloednieuwe webshop van Emma Matras? De firma introduceerde onlangs een nieuwe webshop, met geheel nieuwe design en logo. Met de snelle groei van het bedrijf sinds de oprichting eind 2015, heeft de startup Emma Matras nu met een leidende positie in de matrassen industrie, onlangs een nieuwe webshop met geheel nieuwe branding gelanceerd.

Don't Worry, Sleep Happy!

De nieuwe claim van Emma ondersteunt de bewering dat optimale slaap eenvoudig kan worden geïntegreerd in het dagelijks leven. De hoofdrol in de nieuwe Emma-campagne wordt gespeeld door een mannelijke slaapfee. In een tv advertentie van 2 minuten ontdek je de eenvoudigste manier om in slaap te vallen, kennelijk een Emma-matras.

De nieuwe campagne “Don’t worry, sleep happy” zal zichtbaar zijn onder meer op de website en de sociale mediakanalen van Emma, evenals op televisie vanaf midden januari in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Nederland. “We kennen onze klanten heel goed, we hebben Emma al meer dan 300.000 keer verkocht en ontvangen regelmatig waardevolle feedback van klanten. We nemen deze feedback serieus en het helpt ons om onze doelgroep nog beter te bereiken. De nieuwe campagne spreekt mensen aan die waarde hechten aan kwaliteit, een eerlijke prijs en eenvoud – van bestelling tot levering” aldus Dr. Ing. Dennis Schmoltzi, oprichter en directeur van Bettzeit GmbH.

Bekijk hieronder de TV reclame van Emma Matras

“Ons doel bij Emma is om Nederland te voorzien van beste matrassen voor elk lichaamstype. En de Emma Original voldoet zeker aan deze belofte volgens uitgebreide feedback van klanten en, niet het minst, onze productontwikkeling team die geloven dat dit de meest comfortabele en duurzame is die we ooit hebben geproduceerd. Waarom probeer je het niet zelf?”

Internationale expansie van Emma Matras

Startups kunnen in korte tijd nieuwe markten betreden. Emma zet hier succesvol een snel tempo neer. Al in 2017 en 2018 opende het bedrijf webshops in meerdere Europese landen. Nu volgen de eerste stappen in India, Hong Kong en de VS.

emma matras expansie

“Met ons productaanbod kunnen we mensen over de hele wereld bereiken – iedereen heeft slaap nodig” zei Manuel Müller, ook oprichter en CEO van Emma. Met wereldwijd meer dan 300.000 verkochte matrassen is Emma een van de top drie matras-in-een-doos merk van Europa. Met het oog op 2019 zal Emma uitbreiden naar meer dan 20 landen.

Korting op het Emma matras

emma matras svg
NU -40% KORTING 🏷

Betaal de laagste prijs voor een Emma matras

Kopieer de code en ga naar de officiële website van Emma om de korting te claimen

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
Email

Eén reactie

  1. Beste, hoe kan ik een Emma matras (deze van de tv reclame) bestellen.

    Telefonisch kan dat op welk nummer aub.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Was dit artikel behulpzaam?
4.5/5 - (2 stemmen)