Meervoudig winnaar consumentenbond matrassentest: Het Emma Matras 🏆

Emma matras getest door de consumentenbond
emma consumentenbond matrassentest

Het Emma matras wint de matrassentest

Het Emma matras wordt in niet minder dan 12 Europese landen verkocht. In de helft van deze landen is Emma door onafhankelijke consumenten organisaties als beste koop of als beste matras beoordeeld. Ook bij de consumentenbond matrassen test scoorde Emma het hoogst.

In Nederland is het Emma matras door de Consumentenbond al in 2017, 2018 en nu al weer in 2020 als “Beste uit de test” gekomen. Ook in Italië (Altroconsumo), Engeland, Portugal, België (Test-Aankoop in oktober 2017) en Frankrijk (Que Choisir) is Emma de winnaar geweest van verschillende onafhankelijke testen.

Dit jaar werd het vernieuwde Emma O2 matras uitgeroepen tot beste getest. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de Emma Original, Emma O2 en Emma One? We hebben de drie Emma matrassen met elkaar vergeleken.

 

Uitslag van de matrassentest

Bekijk hieronder de uitslag van de test van het Emma matras door de Consumentenbond. Op de website van de Consumentenbond vind je nog meer informatie over de matrassentest en over de Consumentenbond zelf.

Volgens de matrassen test van de Consumentenbond geeft Emma een goede ondersteuning voor lange, zware mensen. Dat is essentieel om rug en nekklachten te voorkomen. De ondersteuning van een top kwaliteit koudschuim en de bovenste lagen van traagschuim en Airgocell® schuim zorgen voor een goede nachtrust.

Hoge score voor duurzaamheid

Daarnaast gaf de Consumentenbond een hoge score voor de veerkracht (9.6) en de levensduur (9.3) van de Emma matrassen. Er geldt natuurlijk: hoe beter de veerkracht is en hoe langer de levensduur is.

Emma O2 matras beste uit de test
consumentenbond matras test uitslag

Daarnaast gaf de Consumentenbond een hoge score voor de veerkracht en de levensduur van de Emma matrassen. Er geldt natuurlijk: hoe beter de veerkracht is en hoe langer da
Een gemiddelde slaper verliest per nacht tot wel 1,5 liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras genoeg ventileert. Hoe meer vocht het matras opneemt en vrijgeeft, des te beter de ventilatie. Omdat de schuimen van het Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van het matras goed ademt, heb je het met het Emma matras niet snel te warm.

Dat geeft aan dat het schuim van goede kwaliteit is. Het schuim is made in Germany. Wil je niet elke paar jaar een nieuw matras kopen, dan is Emma wel een goede keuze. Kwalitatief is het een uitstekend matras, daarbovenop komt er ook nog 10 jaar garantie. Wil je niet om de twee jaar een nieuw matras, dan is Emma wel een goede keuze.e levensduur is.

Aantrekkelijke verkoop- voorwaarden

De aantrekkelijke verkoopvoorwaarden van Emma zorgen ervoor dat je niet te lang over de koop hoeft na te denken. Zo krijg je 100 nachten proefslapen, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour. Het is fijn dat je het matras voor een langere tijd kan uitproberen in je eigen kamer. Alleen dan kan je pas echt zeggen of het matras goed bevalt. Je kan het matras eenvoudig online bestellen. Dat bewijst dat een kwalitatief goed matras aanschaffen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Consumentenbond matrassentest vernieuwd

Emma heeft vooral veel baat aan de aanpassing van de manier waarop de Consumentenbond sinds maart 2017 de matrassen beoordeelt. De ondersteuning van lange, zware mensen telt sindsdien zwaarder mee, want Nederlanders zijn tenslotte zwaarder en langer dan gemiddeld.

Korting op het best geteste matras

Emma heeft regelmatig aanbiedingen lopen. Wil je het best geteste matras kopen met scherpe korting? Hieronder vind je de beste deal op een Emma matras.

emma matras svg
NU -40% KORTING 🏷

Betaal de laagste prijs voor een Emma matras

Kopieer de code en ga naar de officiële website van Emma om de korting te claimen

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Was dit artikel behulpzaam?
4/5 - (44 stemmen)